Home | Sitemap
Verzekering Hypotheek Pensioen
Veel gestelde vragen - Pensioen
De antwoorden op de meest gestelde vragen over hypotheken en onze dienstverlening vindt u hier. Heeft u een andere vraag of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Jullie vergelijken de aanbiedingen van verschillende geldverstrekkers. Verplicht dit mij tot iets?
Nee, dat verplicht u tot niets.
Echt onafhankelijk. Wat betekent dat precies?
Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde geldverstrekker. We werken met alle interessante geldverstrekkers van Nederland en weten daar het best passende aanbod uit te selecteren. En dat geeft u de zekerheid van een advies dat optimaal is afgestemd op uw situatie!

Jullie leveren meer service. Moet ik daar als klant voor betalen?
OriŽnteren, bemiddelen, adviseren en nazorg. Dat zijn de vier onderdelen die bij onze dienstverlening op elkaar aansluiten. U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik wilt maken. Afhankelijk hiervan maken we afspraken met u over de diensten en de beloning hiervan. U kunt hierbij kiezen uit een beloning door provisie of een directe beloning. Bij provisie ontvangen wij een beloning van de aanbieder als u een product aanschaft. U betaalt dan geen extra kosten aan Wubben Bauer. Wij kennen het aanbod en vergelijken de verschillende aanbieders. En dat kan heel voordelig voor u uitpakken. Kiest u voor directe beloning, dan betaalt u ons een uurtarief of een vaste vergoeding voor het adviseren en/of bemiddelen. Wij stemmen ons tarief vooraf met u af.

 

Hoe kunnen jullie de kwaliteit van jullie adviezen garanderen?
Onze hypotheekadviseurs zijn allemaal ‘Erkend Hypotheek Adviseur’. Dat betekent dat zij goed op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen en dat ze een hoog kennis- en deskundigheidsniveau hebben. Om de titel te behouden zijn zij verplicht om elk jaar een bepaald aantal punten te halen met deskundigheidsbevorderende cursussen.
Dit zorgt ervoor dat de kennis up to date blijft en de kwaliteit gewaarborgd is.

05 Als ik m’n hypotheek via jullie afsluit, waar kan ik dan terecht met mijn vragen?
Ook na het afsluiten van de hypotheek staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Contact Wij bemiddelen voor:

0174 - 612677

info@wubbenbauer.nl

Zwartendijk 25a, 2681 LN Monster

RoutebeschrijvingAls u uw verzekeringen onderbrengt bij Wubben Bauer, bent u verzekerd van een goede dienstverlening en een kwalitatief hoogwaardig advies. Onze waarborgen onderschrijven dat.

Lees verder...

 

Loading...
© Strack | Stijl & Concept