Home | Sitemap
Verzekering Hypotheek Pensioen
Veel gestelde vragen - Pensioen
De antwoorden op de meest gestelde vragen over pensioenen en onze dienstverlening vindt u hier. Heeft u een andere vraag of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Ik heb mijn pensioen geregeld via mijn werkgever. Is dat voldoende?
In veel gevallen is dat niet voldoende en is het verstandig om aanvullende regelingen te treffen. Wij brengen graag voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn.
Echt onafhankelijk. Wat betekent dat precies?
Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde maatschappij. We werken met alle interessante maatschappijen van Nederland en weten daar het best passende aanbod uit te selecteren. En dat geeft u de zekerheid van een advies dat optimaal is afgestemd op uw situatie!

Jullie leveren meer service. Moet ik daar als klant voor betalen?
OriŽnteren, bemiddelen, adviseren en nazorg. Dat zijn de vier onderdelen die bij onze dienstverlening op elkaar aansluiten. U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik wilt maken. Afhankelijk hiervan maken we afspraken met u over de diensten en de beloning hiervan. U kunt hierbij kiezen uit een beloning door provisie of een directe beloning. Bij provisie ontvangen wij een beloning van de aanbieder als u een product aanschaft. U betaalt dan geen extra kosten aan Wubben Bauer. Wij kennen het aanbod en vergelijken de verschillende aanbieders. En dat kan heel voordelig voor u uitpakken. Kiest u voor directe beloning, dan betaalt u ons een uurtarief of een vaste vergoeding voor het adviseren en/of bemiddelen. Wij stemmen ons tarief vooraf met u af.

 

Is het verstandig om mijn pensioen onder te brengen bij het kantoor waar ook mijn verzekeringen zijn geregeld?
Dat kan heel handig zijn. Omdat wij dan een goed overzicht hebben van uw situatie , weet u zeker dat alles gedekt is. Denk bijvoorbeeld aan uw arbeidsongeschiktheidverzekering. Als deze uitkeert tot uw zestigste, is het handig om uw inkomensvoorziening vanaf uw zestigste te regelen met een pensioenvoorziening.
Contact Wij bemiddelen voor:

0174 – 612677

info@wubbenbauer.nl

Zwartendijk 25a, 2681 LN Monster

Routebeschrijving

Als u uw verzekeringen onderbrengt bij Wubben Bauer, bent u verzekerd van een goede dienstverlening en een kwalitatief hoogwaardig advies. Onze waarborgen onderschrijven dat.

Lees verder...

 

Loading...
© Strack | Stijl & Concept