Home | Sitemap
Verzekering Hypotheek Pensioen
Veel gestelde vragen - Pensioen
De antwoorden op de meest gestelde vragen over verzekeringen en onze dienstverlening vindt u hier. Heeft u een andere vraag of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Echt onafhankelijk. Wat betekent dat precies?
Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij. We werken met alle interessante verzekeraars van Nederland en weten daar het best passende aanbod uit te selecteren. En dat geeft u de zekerheid van een advies dat optimaal is afgestemd op uw situatie!

Jullie leveren meer service. Moet ik daar als klant voor betalen?
OriŽnteren, bemiddelen, adviseren en nazorg. Dat zijn de vier onderdelen die bij onze dienstverlening op elkaar aansluiten. U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik wilt maken. Afhankelijk hiervan maken we afspraken met u over de diensten en de beloning hiervan. U kunt hierbij kiezen uit een beloning door provisie of een directe beloning. Bij provisie ontvangen wij een beloning van de aanbieder als u een product aanschaft. U betaalt dan geen extra kosten aan Wubben Bauer. Wij kennen het aanbod en vergelijken de verschillende aanbieders. En dat kan heel voordelig voor u uitpakken. Kiest u voor directe beloning, dan betaalt u ons een uurtarief of een vaste vergoeding voor het adviseren en/of bemiddelen. Wij stemmen ons tarief vooraf met u af.

 

Is het verstandig om al mijn verzekeringen in een hand te geven?
Ja, dat is zeker verstandig. Ten eerste omdat het gemakkelijk en overzichtelijk voor uzelf is. U hoeft niet steeds na te denken over welke verzekering waar loopt. Daarnaast zijn uw risico’s beter afgedekt. Als wij een goed overzicht hebben van uw situatie kunnen we een perfect passend verzekeringspakket samenstellen. Zonder overlappende verzekeringen en zonder het gevaar dat sommige risico’s niet afgedekt zijn. Bovendien kan het u ook premievoordeel opleveren als u meerdere verzekeringen in een keer en bij een partij afsluit.

Ik ben verzekerd via Wubben Bauer. Wat moet ik dan doen als ik schade heb?
Dat is heel makkelijk. U laat ons weten dat u schade heeft en wij regelen de rest. Als het nodig is komen we ter plekke kijken, maar in veel gevallen volstaat een ingevuld schadeformulier. Dit schadeformulier kunt u ook vinden op onze website bij formulieren. U kunt het formulier downloaden, invullen en aan ons mailen, faxen of opsturen. Wij dienen de schade in bij de verzekeraar en verzorgen de complete afhandeling.

 

05

Hoe kunnen jullie de kwaliteit van de adviezen garanderen?
Natuurlijk voldoen wij aan de wettelijke eisen die aan verzekeringstussenpersonen worden gesteld. Dit wordt ook regelmatig gecontroleerd. Zie ook de pagina "Zeker van kwaliteit". Daarnaast hebben we een aantal verzekeringsadviseurs met een RAIA-titel. Dit betekent dat zij een uitgebreide opleiding op het gebied van verzekeringen met goed gevolg hebben afgerond. Door jaarlijkse aanvullende educatie blijft hun kennis up to date.

Contact Wij bemiddelen voor:

Particulier: 0174 - 612675
Zakelijk: 0174 - 612676
info@wubbenbauer.nl

Zwartendijk 25a, 2681 LN Monster

Routebeschrijving

 

Als u uw verzekeringen onderbrengt bij Wubben Bauer, bent u verzekerd van een goede dienstverlening en een kwalitatief hoogwaardig advies. Onze waarborgen onderschrijven dat.

Lees verder...

 

Loading...
© Strack | Stijl & Concept