Home | Sitemap
Verzekering Hypotheek Pensioen
Zeker van Kwaliteit
Als u uw verzekering, hypotheek of pensioen onderbrengt bij Wubben Bauer, bent u verzekerd van een goede dienstverlening en een kwalitatief hoogwaardig advies. De onderstaande inschrijvingen, keurmerken en erkenningen geven een extra garantie daarop.

Dienstenwijzer

Wij hechten veel waarde aan een heldere communicatie en goede voorlichting. Uit hoofde van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD) zijn wij verplicht tot het hanteren van een Dienstenwijzer. In onze Dienstenwijzer informeren wij u over de volgende onderwerpen: wie zijn wij, onze diensten, onze beschikbaarheid, onze relaties met verzekeraars, hoe worden wij beloond, onze kwaliteit, de gedragseisen en klachten.


Registeradviseur in Assurantiën (RAIA)

RAIA staat voor deskundig en onafhankelijk advies. De RAIA-erkenning kan worden toegekend aan personen met een Assurantie A-diploma, werknemers bij een onafhankelijk assurantie-intermediair of eigenaren met een onafhankelijk assurantiebedrijf dat het Midden- en Kleinbedrijf en particulieren bedient. De RAIA-erkenningsregeling vormt een onderdeel van de Stichting Assurantie Registratie (SAR). Deze stichting is ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van twee brancheorganisaties om de vakbekwaamheid en integriteit op het gebied van financiële dienstverlening in stand te houden en te bevorderen.

Onze registeradviseurs brengen objectief de aanwezige kwaliteit bij u onder de aandacht. Een RAIA heeft, volgens de gedragscode van het register, een permanente educatie plicht. De educatie is noodzakelijk om de kwaliteit van de dienstverlening van onze assurantieadviseurs op een hoog niveau te houden; de vakkennis actueel te houden en de collegiale contacten te vergroten.

Erkend Hypotheek Adviseur.
De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van een deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. De erkenning is persoonsgebonden; al onze hypotheekadviseurs hebben de benodigde diploma's behaald en voldoen aan de praktijkvoorwaarden.
  Inschrijving bij Autoriteit Financiële Markten
Ons kantoor is in het register van de Autoriteit Financiële Markten, afgekort AFM, opgenomen als clientenremisier en als financiële dienstverlener onder nummer 12009677.

Aansluiting bij Kifid
Wij zijn aangesloten bij Kifid onder nummer 300.006242.

 

Kamer van Koophandel
Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27.228.645.

 

Aansprakelijkheidsverzekering
Wij zijn in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

 

Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Uit hoofde van ons werk beschikken wij over gegevens van u als klant. Deze gegevens zullen conform de Wet bescherming persoonsgegevens worden behandeld. Ons kantoor en de instellingen, waar de producten worden ondergebracht beschikken over uw gegevens. Wij zullen buiten deze kring uw gegevens niet ter beschikking stellen.

 
Contact Wij bemiddelen voor: Formulieren

T (0174) 61 26 75
F (0174) 63 09 07
info@wubbenbauer.nl

Zwartendijk 25A, 2681 LN Monster

Routebeschrijving


De meest gebruikte formulieren voor het afhandelen van uw verzekering, hypotheek of pensioen vindt u hier.

Lees verder...

 

Loading...
© Strack | Stijl & Concept