Skip to content

Een goed pensioen opbouwen.

Doe je met een onafhankelijke partij.

Een pensioen…

Uw pensioen. Het lijkt misschien ver weg. Maar eigenlijk kunt u niet vroeg genoeg beginnen met nadenken over uw financiële toekomst. Om ervoor te zorgen dat u, ook in de toekomst, de financiële mogelijkheden hebt voor de dingen die ú belangrijk vindt.

Uw toekomst veilig
Door met een deskundige van Wubben Bauer te praten over mogelijke toekomstscenario’s kunt u uw financiën zoveel mogelijk afstemmen op de (onbekende) toekomst. Wij maken u wegwijs in de mogelijkheden. En helpen u bij het opbouwen van een goed pensioen. Zodat uw financiën, ook in de toekomst, een hulpmiddel voor u zijn en geen struikelblok.

Onafhankelijk advies, wat houdt dat in?

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn talloze mogelijkheden om een pensioen op te bouwen. U kunt uw geld beleggen, u kunt het sparen, u kunt een levensverzekering afsluiten, et cetera. Wat voor u geschikt is? Dat hangt af van de financiële ruimte die u nu heeft, de financiële ruimte die u in de toekomst wenst te hebben, het risico dat u wilt nemen, de mate van zekerheid waarnaar u op zoek bent.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

We beginnen met een gesprek waarin we zo goed mogelijk in kaart brengen hoe uw leven er nu en in de toekomst uit zal zien. Ook kijken we naar eventuele oudedagsvoorzieningen die u al heeft lopen. We zetten alles netjes op een rij zodat u een goed beeld krijgt van uw financiële toekomst. Vervolgens geven we adviezen over welke regelingen u nu kunt treffen om uw financiële toekomst beter in te richten. Zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

En zakelijk?

Als ondernemer heeft u op verschillende manieren met pensioenvragen te maken. Ten eerste met uw eigen pensioen. Hoe kunt u dit opbouwen en op welke manier kan uw pensioen het beste uitgekeerd worden? Daarnaast heeft u ook te maken met het pensioen voor uw medewerkers. Als secundaire arbeidsvoorwaarde een belangrijk aspect van wat u uw medewerkers te bieden heeft. Op al deze terreinen zijn wij deskundig en ervaren.