Skip to content

Uw belangrijkste risico’s in kaart brengen.

Zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf?

Een bedrijfsverzekering…

Uw bedrijf
Risico’s horen bij ondernemen. Al wilt u zich daar niet altijd mee bezig houden.
Die zorg laat u graag over aan anderen, aan deskundigen.

Al jarenlang adviseren wij bedrijven uit verschillende bedrijfstakken over alle voorkomende risico’s en verzekeringen of preventieve maatregelen die daarbij horen. Door de samenwerking met een groot aantal verzekeraars en een breed netwerk kunnen wij u maatwerk leveren.

Glastuinbouw
Het verzekeren van glastuinbouwbedrijven is een specialistisch vak waarin we de weg weten. Omdat wij al jarenlang geworteld zijn in het Westland zijn wij op de hoogte van de specifieke eisen die aan een glastuinbouwbedrijf worden gesteld. Samen kunnen we sparren waar uw bedrijfsrisico’s liggen en bespreken welke risico’s u wel of niet kunt dragen.

Onafhankelijk advies, wat houdt dat in?

Waar moet ik aan denken als ondernemer?

Voor u als ondernemer is het belangrijk om u goed te verzekeren. Aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verzekering van uw bedrijfspand, arbeidsongeschiktheid, voor alle verzekeringen die u maar kunt bedenken kunt u bij ons terecht.

Ook de specialistische kennis en ervaring die nodig is om glastuinbouwbedrijven op een goede manier te verzekeren, hebben wij in huis. Als glastuinbouwondernemer bent u dus verzekerd van een goed en compleet advies.